Home > Dakpannen vervangen? Daar kunnen meerdere redenen voor zijn

Dakpannen vervangen? Daar kunnen meerdere redenen voor zijn

Dakpannen vervangen

Eens in de zoveel tijd kan het nodig zijn om uw dakpannen te vervangen. Besluit u de dakpannen te laten vernieuwen, dan zal het weer jaren meegaan en uw dak water- en windbestendig zijn. Het is verstandig om dit door een erkende dakdekker te laten doen zodat u verzekerd bent van verankerde dakpannen en goed aansluitende nokvorsten.

Lekkage na noodweer

Het kan zijn dat u na noodweer een lekkage ontdekt waarbij een deel van uw dakbedekking zal moeten worden vervangen. Ook kan het zijn dat een aantal van uw dakpannen van het dak is afgewaaid door een flinke storm. Hiervoor geldt hetzelfde; de dakbedekking moet deels worden vervangen om ervoor te zorgen dat uw dak weer waterdicht is.

Veroudering

Het kan ook zijn dat uw dakpannen door veroudering broos zijn geworden. In dit geval is het verstandig om alle dakpannen in één keer te vervangen, zodat u er de komende jaren geen omkijken naar heeft.

Oude dakpannen zat?

Bent u de oude dakpannen zat? Dan kunt u ervoor kiezen deze te laten vernieuwen. Nieuwe dakpannen kunnen uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Dakpannen zijn er in verschillende kleuren en vormen waardoor uw dak er heel anders uit kan zien.

Ongeacht de reden waarvoor u uw dakpannen wilt vervangen, adviseren wij het te laten uitvoeren door een erkende dakdekker voor een goed resultaat.

« Terug naar pagina overzicht